Home / Blowen /

Nugtella: pasta met een vleugje wiet

 

Dat wiet geschikt is voor gebruik in allerlei producten bewijst het Amerikaanse Organicares. Het bedrijf heeft een hazelnootpasta op de markt gebracht waarin wiet zit verwerkt. Dat is weer eens wat anders dan de spacecake dus.

Nugtella

Organicares heeft besloten de pasta te dopen tot Nugtella, een naam die veel doet denken aan de naam van die andere bekende hazelnootpasta, Nutella. De gelijkenis houdt daar echter niet op, ook de potten van beide producten lijken sprekend op elkaar. Zoals de pot van Nugtella echter al aangeeft, is de inhoud niet hetzelfde. In Nugtella zit marihuana en deze smaakt vermoedelijk dus net wat beter.

nugtella nutella

Medische pasta

Helaas is Nugtella niet voor iedereen bedoeld, het product is ontwikkeld voor mensen die een aandoening of ziekte hebben en daarbij medicinale wiet gebruiken om de pijn te verzachten. Patiënten die niet willen roken of blowen kunnen zo toch gebruik maken van de positieve effecten die wiet heeft.

Nutella

Nutella heeft ondertussen laten weten dat het niet blij is met de gekozen naam en de verpakking van het nieuwe product. Het bedrijf zal juridische stappen nemen tegen Organicares en het wil dat Nugtella in deze vorm van de markt verdwijnt. Wij hopen dat Nutella daarna zelf ook met een soortgelijk product zal komen, want zo’n pot wietpasta zou er hier wel ingaan.